Já jsem hlavně zvedav kdo mne bude zasvěcovat do tajů magie, jestli Mahádeví .....
Jinak jsem si sepsal v neděli dopoledne pár bodů, kdyby se náhodou hrálo.
Myslím si, že rangers by mohli sledovat kdo je a není v zóně, je to tak trochu jejich lovecký rajon. Minimálně budou mít kontakty na místní lidi, kteří tam "žijí", síť.
Artefakt by mohl hodně zářit, je docela pravděpodobný že z tohoto důvodu se jej pokusí schovat v voidu, to může snížit počet míst kam se dívat.
Team by se měl alespoň 3 hodiny prospat. Jsme aklimatizováni na tropické horka, nevyspalí a máme rozhozený bioritmus. Pak by bylo dobrý kopnout nějakou nakopávací drogu, než se člověk rozjede.
Pašeráci budou mít svoje cestičky, mohli bychom se s nějakým domluvit na době naší extrakce, cesta zpět by pak mohla být o dost snadnější.
Jane může zůstat zde, sledovat jestli náhodou nepude Sonnora na letiště, nebo jednou z 3 dálníc. Taky ji můžem nechat instrukce, že pokud se do nějaké doby nevrátíme, má zajistit vrtulník na konkrétní místo do zóny pro extrakci.
Na Sonnoru je vypsaná odměna. Byla již jednou napadena a neúpěšně. Šla by udělat dohoda s rangerem, on nás k ní dovede, mi ji zajistíme, on dostane část odměny.
Jestli jela na rychlo, mohla za sebou nechat v astrálu stopu. Jestli jela navíc v sněhové bouři, nemyslím si že by měla čas se věnovat uklízení.