Nic, jdu zkusit sepsat co si pamatuji.
Jane volala Axisovy, že by měla práci a chce to probrat v Seattle. Po konzultaci u snídaně sme se rozhodli, že Thor, Skark, Sonia a Jerry poletí balistikou nalehko na meeting.
Skark zajistil fake SIM za 20 000 kus pro každého s hodnocením 5. Slíbil flašku tomu kdo to dělal a kdo to stihl v tak výborném čase.
Letěli sme přez Singapur, kde Axis zistil, že se nesmí kouřít. Jet Lag nás dostal. Cesta stála 5000.
V Seattle byl zhořelí safehouse a Skark nemohl zbit řidiče taxiku aby se s ním domluvil, neb tam žádný nebyl. Krom toho se vyměnila instituce, která se stará o bezpečnost za nějaký Aztech cosi.
Jane nás obeznámila, že díky Mapě je schopná lokalizovat Sekstant ale není to prdel a stojí ji to hodně sil. Vypadala trošku jako mi v neděli ráno. Domluva padla na 11 000 pro každého s tím, že Jane platí náklady na dopravu.
Sekstant má mít runnerka mágyně Sonora. Ta již byla jednou napadena, kdy ztratila 1 člena týmu. Prý jen díky chybě toho člena. Jane zdůraznila, že Sonora může být zahnaná do rohu a dobrovolně odevzdat prokletý Sekstant. Sekstant je prokletý. Jane popírá nějakou spojitost s předchozím útokem na Sonoru, ale neřekla od kud má tu informaci.
Sonora se má nacházet v Chicagu. Po nakoupeni polární výbavy a nějakých drobností sme se přesunuli do Chicaga. Je tam -20 stupňů. V Cape bylo +37. Zrovna končí sněhová bouře a závěje jsou 1.5 - 2m sněhu.
Chicago je mrtvé město. Ubytovali jsme se v hotelu 5 a 1/5, chytili recepčního pod krkem a vytáhli z něj nějaké informace. Tady jsem byl trochu duchem nepřítomen, takže nevím tak uplně co sme vytáhli z něj a co nám Jane řekla. Nabídl Skarkovy že nás provede, když ten se nechá nachipovat. Týpek byl mimo, jen loutka řízena z matrixu.
Kousek od hotelu se nám podařilo vypůjčit sněžné skůtry, nepamatuji za kolik a vyrazili jsme do Archandělska. Sonoru tam viděli a byl tam vylepen plakát, že je na ní odměna 40 000. Já jsem tam byl vylepen taky. Údajně Sonoře nepomohli a ta odešla neví se kam. Krom lovců lidí v Archandělsku máme ještě jméno hospody kde se dá setkat s pašeráky.
Polární výbava a drobnosti stáli 9 600.
Já měl za to, že Rangers jsou lovci lidí z Archndělska, ale je možný že šlo o The Ramblers, což je nějaký gang v oblasti a od kterých bychom mohli mít ty sněžné skůtry.
Giagy a Kouřil jsou na cestě privátním letounem, který tuším stál 120 000 na pronajmutí a vezou výbavu.