TOR
TOR se narodil na jednom krásným ostrůvku na Filipínách dvou normálním lidem jeho otec vyráběl rum z třtiny a jeho matka vlastnila malou zatuchlo hospodu kterou navštěvovali piráti a místní .
Jeho snem bylo vypadnout stech to končin a v páleni rumu neviděl svou budoucnost natož v rybařeni kterým se živil od svých třinácti. Vice mu vyhovovali pouliční zápasy dalo se tam vydělat a pověst a respekt rostli za první po řádné prachy jsi nechal implantovat břity a na rybolov a jinou činnost zapomínal a věnoval se zápasům. Což jeho rodiče neschvalovali a nadávali mu zato.
Ovšem jeho schopnosti jsi všimla jedna krásná kapitánka jedné lodi a navrhla mu jestli pro ní nechce pracovat jako přistání výběrčí to mu bylo tak patnáct samozdřejme ze přikývnul a z velkým nadšením.
Při prvním vyberu se vše odehrávalo v pořádku dokud sem nenarazil na jednoho místního mastičkáře který odmítal zaplatit i přes pokusí vyjednávaní ,domlouváni a vyhrožovaní stále odmítal tuž jsem se jal činu ze mu úkazu jak žertuji já skočil jsem po něm v tu ránu jsem pocítil jak se mi ježili všechny chlupy na tele a zablesklo se projela mnou bolest zrak se zakalil ale cítil jsem jak mé břity v tu chvíli vklouzávají do něčeho měkého a tepla a lepkavá tekutina se mi řine na ruce.
Pochvíli co jsem se vzpamatoval jsem zjistil ze mastičkář chlap jak hora leží na zemi a s posledních sil chropti v údivu ze žiji.
A to byl můj první zabyty v životě
kapitánka se o tom dozvěděla nebyla s toho potěšena ale presto mi na bydla připojeni do její posádky radosti jsem skákal do visky a když jsem od ni dostal SPAS 10 tak šťastnější dítě by jste neviděli .
Pak jsem rok plaval sni nalodil loupil přepadal učil se co a jak a z nadšením a vervou.
sem okrádal zabíjel a mučil pro její slávu.
Po roce jsme se vrátili spět do rodného přístavu kdež jsem navštívil hostinec své matky ve kterém se téhož večera změnil můj život.
Při vstupu na večerní pitku naší posádky nás cekalo překvapeni v podobě konkurenční chásky pirátské ,strhla se neskutečná řež kosi tel lítali lide umírali matka zemřela ze začátku otec chvíli po ni z místními já střílel jako život broky trhali nepřátele na kusy a já cítil velkou nespoutanou divokost a nenávist jakou nikdy v životě .
V jednu chvíli se stalo co se stát muselo a bylo nevyhnutelné došli náboje a já dostal několik zásahu cítil sem jak střeva se mi váli stela ale mé ruce pracovali v ladně zběsilosti a porcovali nepřátele .
Bohužel kulky z AK-47 jsou poradně výkone urvali mi ruku ,jsem se zhroutil k zemi a ztratil se do snu z démony .
Pote mam čas a vzpomínky zastřený vím ze jsem žil ale jak dlouho jsem byl na pokraji smrti nevím a ani nechci.
Probral jsem se až v místnosti z luxusním lékařským vybavením z par cleny posádky z hostince koukal na sebe na mé nove kovové tělo a cítil jsem se silnější rychlejší LEPŠÍ .
Poděj nám kapitánka vše vypověděla a já přísahal pomstu nepřátelům a přísahal věrnost kapitánce krvi a pohřbil rodiče ve své mysli se slibem ze vyhladím všechny kdo byli zodpovědní za jejich životy .
Od této přísahy netrpím lítosti či soucitem k nepřátelům
HESLO TORA
Vezmu sebou co nejvíce nepřátel než odejdu do Valhaly